tag:blogger.com,1999:blog-7864256313211707706.post6936813692201111179..comments2023-09-06T12:35:24.492+03:00Comments on Dulceata de trandafiri: Biscuiti moi cu mango (fara oua, fara lactate)Dulceata_de_trandafirihttp://www.blogger.com/profile/07367833849662110817noreply@blogger.comBlogger4125tag:blogger.com,1999:blog-7864256313211707706.post-45515035257811637772018-01-13T22:10:43.379+02:002018-01-13T22:10:43.379+02:00Imi pare rau ca ai avut o astfel de experienta, in...Imi pare rau ca ai avut o astfel de experienta, insa acest lucru se poate datora mai multor motive:<br />- asa cum am specificat si in reteta, dupa 20 de minute ar trebui verificati; este exclus sa se arda, tocmai de aceea am precizat ca se pot tine mai mult ori mai putin, in functie de preferinte<br />- performantele cuptoarelor pot diferi usor de la un model la altul, in principiu fiecare stie cam care sunt setarile care functioneaa pe anumite grupe de preparate; personal am avut uneori suprize si in functie de cuptorul folosit.<br />- timpul necesar prepararii mai poate sa difere si in functie de grosimea compozitiei pusa in tava per biscuite; garantez insa ca, in privinta temperaturii, 99% dintre biscuitii moi si care au la baza banana si un alt fruct zemos, ori banana cu fulgi de ovaz, ii fac la 200 de grade si nu se ard. Stratul de compozitie il pun mai degraba grosut/generos atunci cand vreau un interior usor moale si umed si un exterior cu usoara crusta.Dulceata_de_trandafirihttps://www.blogger.com/profile/07367833849662110817noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7864256313211707706.post-50390397512904498212018-01-13T15:23:28.807+02:002018-01-13T15:23:28.807+02:00La 200 de grade se ard. Testat.La 200 de grade se ard. Testat.Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/04568723406973408798noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7864256313211707706.post-3936879719215004752017-10-30T15:55:15.470+02:002017-10-30T15:55:15.470+02:00:-) hehe, ma bucur sa aud ca cei cu mar si cocos v...:-) hehe, ma bucur sa aud ca cei cu mar si cocos va plac! Ar merge in loc de mango sa folosesti kaki, daca vrei sa pastrezi "nota" exotica. Sau poti pune mar/para, dar acestea fiind nitel mai zemoase decat mango, posibil sa intre uuuun pic mai multa faina. Daca incerci asa, sunt curioasa si eu de rezultat :-)Dulceata_de_trandafirihttps://www.blogger.com/profile/07367833849662110817noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7864256313211707706.post-64456836338821791332017-10-30T14:56:04.715+02:002017-10-30T14:56:04.715+02:00Buna ! Daca mango e out of stock la noi acum, cu c...Buna ! Daca mango e out of stock la noi acum, cu ce crezi ca as putea inlocui? Daca pun mar crezi ca e ok? Cam ajungem inspre biscuitii tai cu mar si cocos (care sunt in topul preferintelor !), dar macar e banana extra acolo. Multumesc !Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/17660894218906715132noreply@blogger.com