vineri, 25 martie 2011

Bucatarul lunii martie (cu modestie, subsemnata)


N-am avut noroc la lozuri in plic, la loto nu joc, pe la concursuri prin reviste nu trimit, nu-mi plac votarile pe Facebook, alergatura si munca de convingere pentru un vot, 5 stele, 4 margarete, 12 bascute de bucatar, ranguri. Am castigat de doua ori in viata: prima data, un stilou, iar a doua, un costum de baie. Stiu, ciudata asociere de cadouri, dar asa a fost sa fie. :)

Dar cel mai fain este sa castigi la un concurs la care nu erai constient ca participi! Saptamana trecuta am primit un mail in care eram anuntata ca am fost aleasa Bucatarul lunii martie. Eu imi permit sa ma consider cel mult bucatarul bucatariei mele, dar asta este ce au considerat cei de la culinario.ro despre mine si doresc sa le multumesc pentru bucuria si surpriza facuta. Cooly si echipa sa mi-au facut cadou acest cutit profesional marca Jamie Oliver si mi-au oferit astfel primul premiu in domeniul culinar.

Multumesc, ma bucur foarte tare ca v-a fost pe plac ce-am publicat si va doresc sa o tineti tot asa, sa aveti premii dintre cele mai interesante si sa-i fericiti si pe altii cum m-ati fericit pe mine :) !

2 comentarii:

  1. Felicitari, este asa frumos sa castigi un premiu, fie el cat de mic. Ma bucur mult pentru tine si la cat mai multe premii!

    RăspundețiȘtergere
  2. Multumesc si "right back at you" sau pe romaneste zis, iti doresc asemenea :) ! Te pup!

    RăspundețiȘtergere