Numai bune alaturi de un piure de spanac ori de urzici, langa un piure de cartofi sau un platou cu legume la tigaie. Usoare si usor de facut :).
Pentru 20 de chiftelute cam cat o minge de ping-pong am folosit:
- 500 gr de carne de pui tocata
- 60 gr de paine (circa 4 felii de paine alba)
- jumatate de capatana de usturoi
- optional jumatate de ceapa mare sau o ceapa micuta
- o lingura de marar tocat
- 1 ou
- 100 gr de susan
- sare, piper
- ulei
Intr-o tigaie incingi ulei cat sa acopere cat mai mult din chiftelute. Cand uleiul e incins cufunzi incet chiftelutele si intorcandu-le din cand in cand de pe o parte pe alta, le tii la prajit cam 10 min. Inainte de a le servi pe un platou, pune-le pe o farfurie tapetata cu servetele pentru a absorbi surplusul de ulei. Pofta buna!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu