vineri, 16 decembrie 2016

Colectia "Retete de Sarbatori"



Cu ocazia Sarbatorilor de iarna ce se apropie cu pasi rapizi, am alcatuit inca din vreme o colectie de retete care se preteaza sa isi gaseasca loc pe masa festiva. Nu sunt neaparat mancaruri traditionale, ci mai degraba variante mai lejere si, sper eu, mai aparte. Totodata, sunt retete pentru toata familia, incluzandu-i si pe cei mai mici dintre membri. Cu toate acestea, va rog sa tineti cont, in functie de varsta copilului si tipul de diversificare ales (diversificare clasica sau auto-diversificare) ca unele retete vi se pot potrivi, pe cand altele trebuie sa le adaptati in functie de situatie, verificand lista ingredientelor si modalitatea de preparare.

De la aperitive, la feluri principale, deserturi si rontaieli, am incercat sa compun o gama cat mai variata de arome si texturi, unele retete nu contin lactate, altele nu contin oua, exista deci optiuni chiar si pentru cei care au diferite alergii ori intolerante. Va propun turta dulce fara adaos de zahar, mancaruri fara prajeli, rulade la cuptor, tarte, briose, torturi, bomboane facute in casa si va invit sa aruncati o privire si pe pagina cu indexul retetelor, acolo unde veti gasi inca si mai multe idei pentru masa de Sarbatori, dedicate insa adultilor (datorita ingredientelor continute ori modalitatii de preparare).

Pentru a avea acces la retetele potrivite si copiilor, va invit sa accesati AICI pagina dedicata Colectiei Retete de Sarbatori si sa va salvati link-ul deoarece pagina se va imbogati mereu, pe masura ce voi publica noi retete de sarbatori.

Daca va plac aceste colectii, va recomand sa aruncati o privire si peste Colectia Retete de biscuiti si Colectia Retete cu dovlecel.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu