Pornind de la reteta de Pasca fara aluat, pentru copii, am mai facut mici ajustari si modificari in functie de ingredientele pe care le aveam la-ndemana si am astfel au rezultat acesti trandafirasi, cu ai caror umplutura m-am jucat putin.
Pentru fix 8 trandafirasi am folosit:
- 4 galbenusuri
- 5 linguri rase de gris
- 140g de iaurt
- 200g branza de vaci
- 1 lingura fulgi de cocos
- 2 lingurite de carob
Pe fundul a 6 dintre formele de silicon am impartit in mod egal cubuletele dintr-o pruna enorma, apoi am turnat (cat sa umplu formele) compozitia rezultata din amestecul ingredientelor de mai sus.
In ultimii 2 trandafirasi am pus cativa mieji de nuca si cateva merisoare (acesti 2 trandafirasi nu au mai apucat sa fie pozati.. :-)) ).
* pentru adulti se pudreaza cu zahar pudra vanilat; daca doriti sa oferiti copiilor, sariti peste acest pas (budincutele sunt dulci-acrisoare datorita cubuletelor de pruna ). Pentru copii, puteti pune optional cateva curmale pe care sa le blenduiti impreuna cu cele 4 galbenusuri atunci cand amestecati compozitia)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu