Potrivit cat inca e sezonul rece, il asociez cu o mancarea "tomnatica". Bun fie ca fel de sine statator, fie alaturi de o friptura. Eu il prefer ca atare, in zilele in care incerc sa ma detoxifiez putin si sa raresc consumul de carne, lucru pe care-l recomand cu prietenie.
Ingredientele si gramajul nu sunt batute in cui si nu depinde in prea mare masura reusita retetei de asta, pui ce-ti place si cat iti place. Ca doar trebuie sa iasa o varza, pardon... un ghiveci :)
- vanata mica subtire si lunguiata lucioasa si tare
- 2 cepe
- 3 morcovi
- o telina mica
- o jumate de varza
- un dovlecel mic taiat felii
- fasole verde/mazare un pumn
- 4 cartofi
- o conserva rosii (imi plac conservele de la Cirio, cu busuioc si gata facute bucatele)
- 3-4 linguri de ulei
- legume deshidratate sau vegeta (caz in care nu mai pui sare)
- sare, piper, foi dafin
- o capatana de usturoi
Pofta buna!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu