duminică, 20 decembrie 2020

CONCURS - Leapsa faptelor bune - Castiga un aparat pentru facut smoothie Sencor !


Aparatul acesta ne-a purtat de grija la inceputurile diversificarii celui de al doilea copil, iar mai apoi si-a dovedit rezistenta si performantele pentru a prepara smoothies multa vreme (intre noi fie vorba, am macinat chiar si migdale cu el, dar ramane micul nostru secret!). Asadar, este micut (recipientul de 0,6L in care se face smoothie se poate lua direct la purtator), robust, usor de spalat (se baga in masina de spalat vase, yey!), desigur BPA free si ... doresc sa vi-l daruiesc de Sarbatori.

Asa ca...avem CONCUUURS ! :)

Iata cele 3 conditii care trebuie indeplinite:

1.  Povesteste-ne o fapta buna pe care ai facut-o recent si da tag cuiva drag care ai vrea sa duca mai departe "Leapsa faptelor bune".

2. Avem canal nou-nout de Youtube unde vom pune multe filmulete, asa ca --> Subscribe https://youtube.com/channel/UC1i0VwWe9VYyXRquEI4_Jow si Share public canalului pe Facebook-ul personal.

3. Share public paginii de Facebook Dulceata de tradafiri, ca sa afle si altii ce lucruri facem noi pe aici.

Consursul se desfasoara de astazi - 20 Decembrie ora 19.00 si pana pe data de 03 Ianuarie, ora 19.00. Desemnarea castigatorului se va face cu Comment Picker, pe 04 Ianuarie 2021. 

Castigatorul trebuie sa indeplineasca simultan toate cele 3 cerinte de mai sus, sa aiba peste 18 ani si sa se afle pe teritoriul Romaniei (concursul se desfasoara exclusiv in Romania).

Mai multe detalii tehnice despre smoothie maker-ul pe care il puteti castiga gasiti AICI

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu