joi, 27 ianuarie 2011

Pateuri aperitiv


Asta seara am "prestat" niste rontaieli cu ce mi-a mai picat la mana din frigider: doua linguri de masline fara samburi, o bucatica de cascaval, o felie mare de sunca si un aluat de foietaj gata cumparat.

Se decongeleaza din vreme aluatul. Maslinele se taie rondele, cascavalul se da pe razatoare iar sunca se taie fasii cat mai micute. Se taie aluatul in formele dorite, se pun formele in tava tapetata cu hartia de copt si apoi se trece la decoratul formelor. Mai intai cascavalul, apoi sunca si maslinele.

Desi o sa ti se para ca ingredientele nu incap pe forme si vor cadea, indeasa-le bine :) , la cuptor lucrurile se vor rezolva de la sine! Se pune tava in cuptorul preincalzit la 190 de grade, pe randul de mijloc, pentru 25 - max. 30 min.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu