Eeei, "exotic".....e un pui mai cu ifose asa ca si-a tras o titulatura la vrajeala :). In realitate, este un piept de pui cu mandarine, foarte interesant la gust. Personal am ramas tare placut surprinsa cat de bine s-au "pupat" toate ingredientele intre ele, aroma dulce a mandarinei este foarte fina, cat sa-i dea un ceva aparte, fara nicio nota fortata.
Pentru 2 portii am folosit:
- o conserva mica de compot de mandarine ( 175 gr pulpa)
- un piept de pui (500 gr)
- o portocala
- 3 linguri de maioneza light
- piper, sare
Dupa ce a fiert, carnea se lasa sa se raceasca, apoi intr-un vas se amesteca toate ingredientele. Daca ai posibilitatea, poti prepara maioneza in casa din 2 oua, 100 ml ulei, sare, piper, sucul de la o jumatate de lamaie si 2 linguri de coniac.
Pofta buna!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu