Mai intai a fost salata de fenicul, măr şi sfeclă cu peşte afumat, o combinaţie delicioasă, cu succes la public, de la Brasov care mi-a deschis apetitul pentru combinatia fericita de peste si sfecla, apoi au fost niste calduri cat sa nu vrei sa ai in preajma vreun aragaz/cuptor si o reteta din GoodFood-ul de iulie-august si uite asa s-au aliniat toate stelele pentru o gustarica super-gustoasa si satioasa. Serios, dupa doua tortillas, abia imi mai trageam sufletul si parca pana si inghetata de dupa a mers cam fortat.
Am folosit:
- 8 foi de tortilla
- 1/2 dintr-un borcan cu sfecla feliata
- 4 bucati de macrou afumat
- 6-7 linguri pline cu smantana
- pasta de hrean dupa pofta inimii
- 1 legatura de marar
Apoi se pun toate ingredientele in mijlocul mesei si fiecare e liber sa isi "ruleze" propria tortilla cu macrou, sfecla si sos. Pofta buna!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu