marți, 21 decembrie 2010

Ostropel de pui



Pentru 3 portii (cate doua copanele de fiecare) ai nevoie de urmatoarele:
  1. 6 pulpe inferioare de pui (o caserola de aprox 600 gr)
  2. o ceapa maricica
  3. un ardei gras rosu
  4. 100 gr pasta de tomate
  5. un pahar de vin
  6. 4 linguri de ulei
  7. o legatura de marar
  8. sare dupa gust
Intr-o craticioara se pun in cele 4 linguri de ulei copanelele. Se lasa cateva minute pana se rumenesc apoi se adauga paharul cu vin si se lasa la fiert inca vreun sfert de ora pana arata bine patrunse. Se scot pe o farfurie si se lasa de-o parte. In zeama ramasa, se calesc ceapa si ardeiul, apoi se adauga pasta de tomate. In functie de preferinte, sosul astfel obtinut se mai subtiaza cu apa. Se adauga pulpele si mararul si se mai lasa cateva minute la fiert.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu