Ingrediente pentru 4 portii (in functie de cata apa pui):
- 300 gr linte
- 100 gr ceapa verde
- 2 morcovi mai degraba mari
- 5-6 catei de usturoi
- legume deshidratate (caz in care ai nevoie si de putina sare) sau un cub concentrat cu gust de legume
- cimbru
Adaugi sarea iar aceasta va fi cantitatea de lichid din care va rezulta ciorba. O lasi sa fiarba cu totul in jur de 30-40 de minute, incerci sa sfarami un bob intre degete si vezi daca-i facuta. Cu 15 minute inainte de a stinge focul adaugi morcovii, ceapa, usturoiul, toate taiate marunt si legumele deshidratate. In ultimele minute adaugi si cimbrul, stingi focul si lasi oala acoperita. Servesti ciorba calda, desi am incercat-o si rece si mie una mi-a placut si asa. Pofta buna!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu