Pesto este pe lista a ceea ce imi doresc sa pregatesc in bucatarie, insa pe cat simplu de facut si delicios este, pe atat de scumpe sunt semintele de pin, deci cam inaccesibil de preparat in casa, doar pentru un moft de moment. Dar am gasit un borcanel la gramaj si pret potrivit, inca 2-3 ingrediente si gata masa. Nu contenesc sa ma minunez ce mancaruri gustoase pot iesi din combinatii aparent absolut banale si simple, cu conditia sa fie bine aromate. Iar in cazul asta, pesto face cam toata treaba :)
Pentru 4 portii:
- o foaie de aluat de foietaj (400 gr)
- 1 lingura de pesto
- 200 gr mozzarella taiata felii subtiri
- cateva rosii cherry taiate in trei
- un ou
- putin susan
Yummy!Super delicioasa!!!Pup si o seara minunata sa ai!
RăspundețiȘtergerece bine arata si ce gustoasa trebuie sa fie!
RăspundețiȘtergereo zi frumoasa si bine te-am gasit! :*
Woww !! cum arata !! ce crocanta e marginea nu??? imi place coaja aia la nebunie!
RăspundețiȘtergereFoarte gustoasa si aratoasa! Si simplu de facut!
RăspundețiȘtergereLicuta, merci, ma bucur ca iti place :) asemenea, weekend placut!
RăspundețiȘtergereEmily, chiar este :) , cum ziceam, pesto face treaba!
Anto, e cat de crocanta doresti sa fie, mie-mi place crocanta si o las mai mult la rumenit :) .
Corina, extrem de simplu de facut. In 10 min, daca ai aluatul de congelat, ai terminat treaba. Pui aluatul la decongelat dimineata, seara "arunci" totul in cuptor si cat te faci comoda, gata tarta. De exemplu :) .