Dimineata - la cafea. Pe birou - langa laptop. In poseta - intr-o punguta de hartie. Pe un platou - pentru prieteni. Si cred ca momentele in care o briose se potriveste de minune sunt mult mai multe de atat! De data asta, m-am jucat cu bombonele M&M si am deja in gand o combinatie cu fructe.
Imi plac briosele durdulii, care se infoaie peste forma, asa ca imi ies intotdeauna mai putine portii decat cele trecute in reteta. In cazul asta, am facut 9 briose din:
- 140g de unt
- 140g de melasa (sau zahar brun)
- 3 oua
- 1/2 plic praf de copt
- 100g de faina
- 25g de cacao
Pentru glazura:
- o ciocolata Milka cu lapte
- 90g de unt
- 140g de zahar pudra
- bombonele M&M
Intre timp, pentru glazura topesti toate ingredientele (mai putin bomboanele) la bain-marie si lasi apoi sa se raceasca atat cat sa devina cat de cat tartinabila - nici prea lichida, nici prea tare (poti sa o lasi 15 minute la frigider) . Torni cate o lingura peste fiecare briosa si lasi sa se prelinga in voie :-) . Cat este inca moale glazura, lipesti bomboanele M&M si apoi fuguta bagi briosele la frigider ca sa nu se prelinga toate bomboanele. Eu le-am lasat asa peste noapte, dar cu siguranta sunt gata de servit mai repede de atat. Pofta buna!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu