Felicitari Monya (http://furnicutzabucatar.blogspot.ro/) pentru castigarea consursului Granarolo!
LATER EDIT:
Printre primele lucruri care imi vin in minte atunci cand ma gandesc la o zi calduroasa de vara sunt mancarurile usoare, lejere, rapid de preparat.
Astfel, mozzarella Granarolo, cu o textura fina, o aroma autentica si care iti inspira prospetime, a venit la fix in intampinarea gusturilor mele de “mofturoasa pe motiv de canicula”.
M-am incumetat chiar sa pun cuptorul la treaba, fiindca dupa ce am luat primele guri, mi-am spus ca merita sa o incerc si dincolo de cunoscuta salata caprese, asa ca am purces la a alcatui un fel de cuiburi cu ce mi s-a parut mai potrivit si m-am gandit apoi sa va provoc sa imi spuneti voi un ingredient cu care ati vrea ca eu sa alcatuiesc in curand o noua reteta cu mozzarella Granarolo.
Acum, dupa ce mi-am pus mintea pe bigudiuri cum sa combin ingredientele pentru cosulete, va propun sa va testati si voi creativitatea si sa incercati produsele Granarolo.
Dupa ce ati publicat pe blogul vostru reteta in care ati folosit un produs Granarolo, lasati link-ul intr-un comentariu la acest articol. Prin tragere la sorti, veti putea castiga doua mozzarella de 100g, o mozzarella 250g, o mozzarella 400g, o ricotta 250g, un mascarpone 250g si alte produse marca Granarolo. Concursul dureaza pana pe data de 8 septembrie, iar castigatorii vor fi anuntati in cel mult doua zile de la incheierea concursului.
Sa-nceapa distractia :-) !
Pentru 12 cuiburi am folosit:
- mozarella Granarolo
- cateva foi de placinta
- 1 mana de masline taiate, fara samburi
- 200g de rosii uscate in ulei cu mirodenii
- 400 gr de smantana
- 2 oua
- sare, piper, ulei pentru uns
Vei mai avea nevoie de 12 hartii pentru briose si o tava de briose. Foile de placinta le tai in forma de patrat. Ungi hartiile de briose cu putin ulei si asezi in fiecare forma cate 3 patrate de foi de placinta unse intre ele.
Asezi cate 1-2 rosii pe fundul fiecarui cosulet, apoi presari maslinele. Smantana o amesteci cu ouale si pui cate o lingura de compozitie in fiecare cosulet. La sfarsit presari mozzarella Granarolo taiata bucatele.
Mi se par potrivite si pentru a le lua la pachet dar si daca iti vin cativa prieteni in vizita, fiindca au nevoie de numai 15-20 de stat la cuptor (cuptorul trebuie preincalzit la foc moderat). Pofta buna!
http://furnicutzabucatar.blogspot.ro/2013/09/vinete-umplute-cu-mozzarella-si-sardine.html
RăspundețiȘtergereAsta e reteta cu care particip la concurs.
Multumesc.
Muschi file de porc
RăspundețiȘtergereBacon bine afumat sau un alt fel de sunculita
Ciuperci proaspete taiate felii subtiri
Compozitie de carnati
Mozarella Granarolo
Ulei de masline ,sare ,piper, boia iute,
2 crengute de rozmarin si 2 crengute de cimbru
Se coace cam 2,5 ore la 170 grade.
Se taie felii dupa ce este la sat sa se odihneasca cateva minute .
Merge cu ce garnitura va trece prin cap
Pofta buna.
https://www.facebook.com/DulceataDeTrandafiri#!/pensiunealaancuta/media_set?set=a.524552254276651.1073741844.100001656441068&type=1
Ce zici de mozzarella cu multe legume? Sau fructe?
RăspundețiȘtergereSi daca timpul ne permite...mai vin si eu cu o retea delicioasa http://furnicutzabucatar.blogspot.ro/2013/09/oua-de-rata-in-crusta-de-pesmet.html
RăspundețiȘtergereMultumeeeeesc !!!!
RăspundețiȘtergere