vineri, 24 mai 2019

Paste cu legume, la cuptor


Uneori, timpul ori dispozitia celor mici nu-mi lasa prea mult spatiu sa-mi fac de cap in bucatarie, asadar mancarea "la caserola" este solutia la care apelez, cu atat mai mult cu cat ne plac pastele cam in orice combinatie posibila.


De data aceasta aveam niste ciuperci ramase dupa pregatirea unei Tarte cu ciuperci si am pornit cu ele in minte astfel: am curatat si tocat 3 sferturi dintr-o caserola de ciuperci champignon, am ras 1 morcov mare, 1 dovlecel mic si am tocat 1 ceapa si le-am inabusit intr-o tigaie, cu 1 lingurita de unt si putina apa, pana ce zeama lasata de legume s-a evaporat. Am presarat patrunjel tocat (am avut gata congelat) si am asezonat cu paprika, piper si busuioc uscat. In acelasi timp am fiert si paste integrale. Am scurs pastele, le-am amestecat cu legume si le-am transfert intr-un vas ceramic.

Deasupra am turnat un amestec din smantana si 1 ou si am presarat din belsug cascaval ras. Am bagat la cuptorul preincalzit la 190 de grade timp de 20-25 minute, pana s-a rumenit frumos deasupra. Pofta buna! :-)




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu