miercuri, 22 mai 2019

Briose cu broccoli 2.0


Briosele cu broccoli fac acum deliciul ambilor pitici, prilej pentru mine sa "reciclez" un piept de curcan facut la tigaie cu o seara inainte si o buna ocazie sa le mai "vâr" niste culoare verde in meniu :).


Pornind de la reteta initiala, de data aceasta am ras 2 morcovi mici, am tocat marunt jumatate dintr-un piept de curcan facut la tigaie, am adaugat 1 iaurt grecesc, 2 oua, patrunjel tocat cat cuprinde, aproximativ 120g de broccoli facut la abur, scurs bine si zdrobit cu furculita, un praf de nucsoara si unul de usturoi granulat, 1 lingurita praf de copt, 1 lingura cascaval ras si faina cat sa obtin un aluat vartos, taman bun de pus cu lingura in hartiile pentru briose (eu improvizand de data aceasta cu hartie de copt).


Am bagat la cuptorul preincalzit la 180 de grade, aproximativ 35 de minute, pana ce au trecut testul scobitorii.


Le-am lasat la racit pe un gratar, atent supravegheate :-)



Se verifica textura pe toate partile: sunt moi, pufoase si un pic de tot umede (textura specifica brioselor cu broccoli si Brioselor cu conopida).


Pofta buna !












Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu